Ekran Video Kaydedici Programları - Oppo Forum
3D Yazıcı Özellikleri Nelerdir?

Sıradaki içerik:

3D Yazıcı Özellikleri Nelerdir?

e
sv

Ekran Video Kaydedici Programları

417 okunma — 24 Mart 2022 11:09
Ekran Video Kaydedici Programları

Ekran video kaydedici programları, evlerimize kadar girdi artık teknoloji ve İnternet’ten para kazanma yolları da arttı artık ve insanlar Bilgisayar ve telefonlardan tabletlerden ekranın videosunu çekmek istiyor kaydederek istiyor onun için birçok ekran video kaydedeceği programlar eklentiler arıyor ve buldukları bu programlar işe yaramıyor işte bu makalede sizlere bu programları sıraladık ve bunları telefonlarınıza bilgisayarına indirerek ekran görüntüsü, video çekebilirsiniz….

Ekran kaydedici ücretsiz pc, Windows 7 ekran videosu çekme, en iyi ekran video kaydedici, Windows ekran kaydedici, ekran videosu alma, ekran kaydedici, ekran kaydedici telefon

Ekran Video Kaydedici Programları

Ekran video kaydedici programlar nelerdir? sorusuna cevap vermeden önce çok fazla ekran kayıt etme programları eklentileri var. Telefon ve Bilgisayar için biz sizlere bunların en iyilerini ve kasma donma yapmayan uygulamaları göstereceğiz. Bunları rahatça bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ekran video kayıt için insanlar telefonun yada bilgisayarın ekran görüntülerini alıp sosyal medya araçlarında paylaşmak istiyorlar, ama bunu çekecek uygulama bulamıyorlar. Bulsalar da telefonda yada Bilgisayarda kasma yapıyor, buda akıcı bir video olmuyor bizde sizler için bunları bir araya getirdik makalemizi okuyabilirsiniz..

İlginizi Çekebilir!  Eris Varyantı Belirtileri Nelerdir?

Ekran Video Kaydedici Uygulamaları

Ekren videosu almak için birbirinden kolay bazı uygulamarı sizler için araştırdık ve yapılması gerekenleri yazdık.

Mobizen

Mobizen uygulaması ile telefonunuzda video yada ekran görüntüsü almak için güzel bir uygulamadır. Mobizen ile oyun, tanıtım, gibi videolar çekebilirsiniz . Android telefonunuza Play Store rahatlıkla indirebilirsiniz HD kalitede ekran videosu çekebilirsiniz. Ekran videosunu çektikten sonra ise kolaylıkla kesme, kırpma gibi işlemler yapabilirsiniz videoyu düzenleyebilirsiniz.

Super Screen Recorder

Ekran kaydı ve en iyi profesyonel ekran kaydedici ve canlı yayın uygulamalarından biridir. Video ekranı yakalama ekran görüntüsü videoyu düzenleme gibi bir çok seçenek sunmaktadır. Super Screen Recorder ile kayıt duraklatma özelliği de vardır.

İlginizi Çekebilir! Vimeo Şifreli Video Yükleme

* Tamamen ücretsizdir
* Kök izni yoktur
* Sınırsız kayıt edebilirsiniz
* Videonun arkasına müzik ekleyebilirsiniz
* Tamamen ücret ödemeden videoyu düzenleyebilirsiniz.
* HD kalitede video çekebilirsiniz.

Du Recorder

Du Recorder 15 milyon indirmeye sahiptir. Ekran kayıt uygulamalarından arasında olan bu uygulama video düzenleme %100 ücretsiz olan ve sesli video kaydedici özelliğine sahip olan zaman kısıtlaması sunmayan Hd video sunan oyun ve ders videolarınızı hemen kaydedebilirsiniz. Videyonuzda fligran çıkmaktadır.

İlginizi Çekebilir!  Telegram Film Kanalları 2023

ADV Screen Recorder

ADV Screen Recorder 10 milyon indirmeye sahip ve popüler arasına giren bu uygulama ihtiyacınız olan bütün özellikle mevcuttur. bit kare hızında kayıt yapabilirsiniz. Videoda çizim metin ekleme ses ayarı gibi özellikleri bulunmakta, kolayca bütün platformlarda bulabilirsiniz.

Vysor

Vysor, diğer uygulamalardan farklı kılan ise ekran kaydetme uygulaması değil bilgisayarınız üzerinde kontrol etmenizi sağlar. oyun vb. gibi şeylerde kullanabilirsiniz.

Bandicam

Bandicam ekran video kayıt uygulaması olan daha çok bilgisayarda kullanılır. En çok Youtuber’lar tarafından kullanılan bu uygulama bilgisayarınızda kasma donma yaşanmaz tabi ki de bilgisayardan bilgisayara değişir genellikle popülerlik arasına girmeyi başarmıştır. Bandicam ile daha fazla videolar çekebilirsiniz.

Ekran Video Kaydedici Programları

Ekran Video Kaydedici Programları

Oppo Facebook Grubumuza katılmak için tıklayın =>> https://www.facebook.com/groups/oppotr



Oppo Forum Google News
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli