Telefonum Suya Düştü Ne Yapabilirim? - Oppo Forum
En İyi Video Oynatıcı Programları

Sıradaki içerik:

En İyi Video Oynatıcı Programları

e
sv

Telefonum Suya Düştü Ne Yapabilirim?

971 okunma — 19 Mart 2021 20:51
Telefonum Suya Düştü, Ne Yapabilirim? OppoTr.Com

Telefonum Suya Düştü Ne Yapabilirim? Akıllı telefonların fiyatlarının artmasına rağmen suya dayanıklı konuma getirilmedikleri ve bazı cihazların suya dayanıklılık özelliği olduğu gerçeği hala daha geçerliliğini korur. Marka ve modeli ne olursa olsun Apple cihazlardan BlackBerry cihazlara kadar eğer cihazın suya dayanıklılık özelliği yok ise bu durumda çok ciddi sorunların sizi beklediğine emin olabilirsiniz.

Eğer cihazınız suya düştü ise bu durumda ilk yapılması gereken cihazın bataryasının çıkarılması, eğer cihazın bataryası çıkarılamıyor ise bu durumda cihazın hemen kapatılması ve açılmamaya çalışılmaması olmalıdır. Eğer cihazı açmaya çalışırsanız daha fazla sorunlar olmasına neden olursunuz.

Pirinç Dolu Bir Kavanoza Koyun

Cihazı eski usul yöntem gibi görünmesine rağmen kavanoz içerisinde veya herhangi bir kap içerisinde pirincin içerisine tamamen kapakları ve bataryası çıkarılmış şekilde koymaya çalışın ve en az birkaç saat boyunca cihazın bu şekilde kalmasını sağlayın.

Telefonum Suya Düştü, Ne Yapabilirim? OppoTr.Com

Telefonum Suya Düştü, Ne Yapabilirim? OppoTr.Com

Olabildiğince yakın süre zarfında cihazı teknik servise gönderin ve cihazı asla kurutmaya, açmaya çalışmayın. Bu tür durumlar cihazın daha fazla hasar görmesine neden olacak ve bozulmasına sebep olacaktır.



Oppo Forum Google News
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli