WhatsApp Web Nasıl Kullanılır? - Oppo Forum
Pokemon Go’da Pikachu Nasıl Yakalanır?

Sıradaki içerik:

Pokemon Go’da Pikachu Nasıl Yakalanır?

e
sv

WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?

1956 okunma — 07 Aralık 2020 13:48
WhatsApp Web Nasıl Kullanılır? OppoTr.Com

Whatsapp Web nasıl kullanılır? ve Whatsapp Web nedir sorularının cevaplarını vermeye çalışacağız. Sorularınızı yorum olarak sorabilirsiniz …

Öncelikle WhatsApp Web Hakkında Herşey adlı makalemizi daha önce paylaşmıştık, dilerseniz okuyabilirsiniz.

WhatsApp Hakkında Herşey!

Bildiğimiz üzere Whatsapp geçtiğimiz sene Ocak ayında tarayıcıdan girebildiğimiz Whatsapp web sürümünü tanıtmıştı. Android, Windows Phone, Symbian S serisi ve BlackBerry gibi telefonlara uyumlu olan Whatsapp Web, yaklaşık olarak geçtiğimiz 1.5 sene içerisinde Iphone içinde ortaya çıktı.  Şimdi asıl konumuz olan Whatsapp Web nasıl kullanılır ve Whatsapp Web nedir sorularının cevabına gelelim.

Whatsapp Web Nasıl Kullanılır?

Whatsapp Web sürümünü kullanmanız için yaklaşık olarak 3 tane şart bulunmaktadır. Bu şartlardan ilki ve en önemlisi olan iOS, Android, Windows Phone ve benzeri işletim sistemine sahip olan bir telefon whatsapp uygulamasının yüklü olması ve bu uygulamayı kullanıyor olmanız.  Diğer şartlar ise bilgisayarında herhangi bir tarayıcının yüklü olması ve Whatsapp sürümünüzün en güncel sürüm olması gerekmektedir.

1-İlk adımımız tarayıcımızı açarak Whatsapp web şeklinde aratma yaparak siteye giriyoruz.

WhatsApp Web Nasıl Kullanılır? OppoTr.Com

WhatssApp Web Nasıl Açılır? OppoTr.Com

2.Gördüğünüz üzere siteye girdiğimizde böyle bir barkot görmekteyiz. Bu barkot’u telefonumuzda taratmamız gerekmektedir.

İlginizi Çekebilir!  TRT Kurdi Türkçe Yapma 2023

3-Telefonumuzdan ayarlar kısmına girerek whatsapp web yazan yere tıklıyoruz ve yukarıda  bulunan resimdeki gibi bir barkotu taratmak için ekran gelir ve telefonumuzu sitede bulunan barkot’a doğru tutarak taratıyoruz .

Bu adımız yaptıktan sonra mesajlarınız karşınıza geliyor. Ve mesaj geldiğin google chrome size bildirim gönderiyor bu bildirimleri kapatmanız mümkün. Ayırca Whatsapp Web üzerinden profil fotoğrafınızı ve durumunuzu değiştirebilirsiniz.



Oppo Forum Google News
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli