VSCO Hesabı Nasıl Silinir? - Oppo Forum
Skillshare üyeliği Nasıl iptal Edilir?

Sıradaki içerik:

Skillshare üyeliği Nasıl iptal Edilir?

e
sv

VSCO Hesabı Nasıl Silinir?

504 okunma — 13 Nisan 2023 15:49
VSCO Hesabı Nasıl Silinir?

VSCO Hesabı Nasıl Silinir? VSCO kullanıcıları genellikle kullanıcı mesajlaşma ve fotoğraf yorumu gibi sosyal özelliklerin eksikliğinden şikayet eder. Ve içeriklerini daha çeşitli ve tanınmış sosyal medya platformlarına taşımalarına neden olarak VSCO kullanıcı tabanının günlük olarak küçülmesine neden oluyor. Bu nedenle, birkaç kullanıcı VSCO resimlerini ve hesaplarını silmek için yöntemler arar. Bu makalemizde, bunu başarmanın adımlarını öğrenecek ve fikrinizde bir değişiklik olması durumunda VSCO hesabınızı yeniden etkinleştirmenin mümkün olup olmadığını öğreneceksiniz.

VSCO Hesabı Nasıl Silinir

Bazen, bir sosyal medya hesabını silme kararının verilmesi ve yürütülmesi zor olabilir, çünkü bu, söz konusu platformdaki sanal kimliklerinin silinmesine neden olur. VSCO hesabınızla aynı zorlukla karşılaşıyorsanız, VSCO hesabını geçici olarak devre dışı bırakmanın mümkün olup olmadığını da tartışacağız.

Hızlı Cevap

VSCO hesabınızı silmek için şu adımları izlemeniz gerekir:

  1. VSCO hesabınıza gidin ve hamburger simgesi> Hesap‘ı seçin.
  2. Hesabımı sil seçeneğine dokunun.
  3. Ardından, hesap şifrenizi yazın ve nedeni seçin.
  4. Son olarak, VSCO hesabını sil üzerine dokunun.

İki VSCO Hesabım Olabilir mi?

Evet. VSCO kullanıcılarının çeşitli estetikler için iki veya daha fazla hesaba sahip olmalarına izin verilir. VSCO’DA, her birinde ayrı ayrı oturum açıp kapatmadan hesaplar arasında hızlı bir şekilde geçiş yapabilirsiniz.

Tüm VSCO Resimlerini Silmenin Bir Yolu Var mı?

Evet, tüm VSCO resimlerini silmenin bir yolu var. Silmek istediğiniz resimleri seçebilir ve sil simgesini seçebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir!  Dune Çöl Gezegeni Dizipal

Bir VSCO Hesabını Silmek Ne Kadar Sürer?

Hesabınızın silinmesi talebinizden sonraki birkaç saat içinde tüm verileriniz silinmelidir.

VSCO’YU Sildiğinizde Ne Olur?

VSCO hesabını sildiğinizde fotoğraflarınız, satın alımlarınız ve profiliniz silinir. Hesabınızı silindikten sonra yeniden etkinleştiremez veya herhangi bir bilgi alamazsınız.

VSCO’YU Geçici Olarak Devre Dışı Bırakabilir misiniz?

Evet, vsco’yu geçici olarak devre dışı bırakabilirsiniz. Hesabı yeniden etkinleştirene kadar sahip olduğunuz kaynaklardan hiçbirini kullanamaz veya yaptığınız satın alımlardan hiçbirini kullanamazsınız.

Not: Hesabınızın devre dışı bırakılması hesabın silinmesine neden olmaz. Devre dışı bırakılan hesabınızı uygulamadan veya web sitesinden oturum açarak yeniden etkinleştirebilirsiniz.

VSCO Uygulamasını Silmek Hesabınızı Siler mi?

Hayır. VSCO uygulamasını akıllı telefonunuzdan kaldırırsanız hesabınız silinmez. Hesabınızla ilişkili veriler vsco’nun sunucularına kaydedilmeye devam edecektir. Hesabınızı kaldırmak için uygulamaya girmeniz ve hesap ayarlarınıza erişmeniz gerekir. Alternatif olarak, hesabınızın silinmesini istemek için vsco’nun müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

VSCO Hesabı Nasıl Silinir?

VSCO Hesabı Nasıl Silinir?

VSCO Hesabımı Neden Silemiyorum?

VSCO hesabınızı çeşitli nedenlerle kaldıramayabilirsiniz. Birkaç olasılık aşağıdaki gibidir:

  • Kararsız veya internet bağlantısı yok
  • VSCO uygulaması veya web sitesiyle ilgili sorunlar
  • VSCO X üyeliğinizi iptal etmediniz
  • VSCO hesabınızı üçüncü taraf hizmetlere bağlama

VSCO Hesabı Nasıl Silinir?

VSCO hesabınızdan kurtulma yöntemini öğrenmek için okumaya devam edin.

Not 1: VSCO hesabının silinmesi geri döndürülemez ve ilişkili tüm bilgiler kalıcı olarak kaybolur.

İlginizi Çekebilir!  Ted Lasso İzle

Not 2: Hesabınızı kaldırmak için VSCO X aboneliğinizi iptal etmeniz gerekir. Ayrıca Facebook veya İnstagram gibi bağlı olabileceği üçüncü taraf hizmetlerden hesabınızın bağlantısını kaldırmanız gerekir.

  1. Telefon tarayıcınızdaki VSCO Oturum açma sayfasını ziyaret edin.
  2. VSCO hesap e-postanızı ve şifrenizi girin ve Oturum aç‘a dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki hamburger simgesine dokunun.
  4. Ardından, Hesap‘a dokunun.
  5. Sayfanın en altına kaydırın ve üzerine dokunun Hesabımı sil.
  6. Doğrulama için VSCO hesap şifrenizi girin.
  7. Ardından, hesabınızın silinmesi için istediğiniz nedeni seçin ve VSCO hesabını sil üzerine dokunun.
  8. Yine, açılır pencereden VSCO hesabını sil üzerine dokunun.

Vsco’mu Çevrimiçi Olarak Nasıl Silerim?

Yukarıda belirtilen adımların yardımıyla VSCO hesabınızdan çevrimiçi olarak kurtulabilirsiniz.

Android’de VSCO Hesabı Nasıl Silinir?

VSCO hesabınızı kaldırmak için Android telefon tarayıcınızda aşağıdaki adımları uygulamanız gerekecektir:

  1. VSCO hesabınıza erişin.
  2. Ardından hamburger simgesine> Hesap seçeneğine dokunun.
  3. Sayfanın altından Hesabımı sil‘i seçin.
  4. Şimdi, VSCO hesap şifrenizi girin ve hesabınızı silmek için istediğiniz nedeni seçin.
  5. Son olarak, VSCO hesabını sil üzerine dokunun.
  6. Silme işlemini tamamlamak için onay açılır penceresinden VSCO hesabını sil üzerine bir kez daha dokunun.

iPhone’da VSCO Hesabı Nasıl Silinir?

VSCO hesabınızı kolayca silmek için yukarıda belirtilen yöntem iPhone tarayıcınızda izlenebilir.

VSCO Hesabımı Kalıcı Olarak Nasıl Silebilirim?

Yukarıdaki talimatlar, VSCO hesabınızı kalıcı olarak kaldırmak için kullanılabilir. Bu adımları Android veya iPhone tarayıcınızda takip edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir!  dizipal 673 com tr Giriş

Şifrenizi Unuttuysanız VSCO Hesabı Nasıl Silinir?

Bu adımları takip etmek, şifrenizi unuttuysanız VSCO hesabınızı devre dışı bırakmanıza izin verecektir:

1. Telefon tarayıcınızdaki VSCO Oturum açma sayfasına gidin.

2. Şifremi Unuttum üzerine dokunun? bağlantı.

3. Verilen alana e-posta adresinizi veya profil adınızı girin ve Şifreyi Sıfırla üzerine dokunun.

4. VSCO bağlantılı e-posta hesabınıza gidin ve aldığınız parola sıfırlama isteği e-postasını açın.

5. E-postadaki Şifrenizi Sıfırla bağlantısına dokunun.

6. Yönlendirilen sayfada yeni şifrenizi girip onaylayın ve Gönder üzerine dokunun.

7. Son olarak, başarılı bir şifre sıfırlama işleminden sonra bir kez daha Giriş sayfasına yönlendirileceksiniz.

8. Hesabınıza yeni şifre ile giriş yapın ve bu makalede yukarıda belirtilen adımların yardımıyla hesabınızı silin.

VSCO Hesabı Nasıl Yeniden Etkinleştirilir?

Silinen VSCO hesabı hiçbir şekilde yeniden etkinleştirilemez. Silinen VSCO hesabınızı yeniden etkinleştirmek için oturum açmaya çalışırsanız, yanlış e-posta, kullanıcı adı veya parola hata iletisiyle karşılaşırsınız. Hesabı sildikten sonra, tüm veri geçmişi tamamen silinir. Vsco’yu tekrar kullanmak istiyorsanız, farklı bir kullanıcı adı veya e-posta adresi olan yeni bir hesaba kaydolmanız gerekir.

Bu makale, cep telefonunuzdaki VSCO hesabını silme yöntemini öğrenmenize yardımcı olmuştur. Okumamız ve yanıtlamamız için bu konuyla ilgili şüphelerinizi ve önerilerinizi belirtmek için aşağıdaki yorumlar bölümünü kullanın. Kendinizi güncel tutacak diğer birkaç sosyal medya platformu kılavuzunu bulmak için web sitemizi keşfetmeye devam edin.



Oppo Forum Google News
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli