Kwai Check in Ne Demek? - Oppo Forum
İşitme Testi

Sıradaki içerik:

İşitme Testi

e
sv

Kwai Check in Ne Demek?

581 okunma — 12 Kasım 2022 00:52
Kwai Check in Ne Demek?

Kwai Check in Ne Demek? son zamanlarda popüler kanallar tarafından paylaşılan videoların altında ya da video içerisinde gördüğümüz bir metindir.

Kwai Check in, uygulamayı açtığınızda hesabınızı kontrol edebileceğiniz anlamına gelir.

Kwai nedir?

Kwai Check in Ne Demek?

Kwai Check in Ne Demek?

Kwai, Facebook, Instagram, Twitter, Telegram ve WhatsApp gibi sosyal medya ağları üzerinden arkadaşlarınızla video ve fotoğraf paylaşmanızı sağlayan bir uygulamadır.

Kwai Check in, hızla büyüyen yeni bir sosyal medya trendidir. Kwai kullanarak check-in yapmanın ve konumunuzu arkadaşlarınızla paylaşmanın yeni bir yoludur.

İşlem çok basit: uygulamayı açmanız, konumu seçmeniz ve ardından “Check In” tuşuna basmanız yeterlidir. Uygulama konumunuzu otomatik olarak kaydedecek ve nerede olduğunuzun bir haritasını görecek olan arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Kwai Check In, Kwai uygulamasını kullanırken kimliğinizi doğrulamanın yeni bir yoludur.

Kwai Check In, Kwai uygulamasını kullanırken kimliğinizi doğrulamanın yeni bir yoludur. Yetkisiz kullanıcıların hesabınıza erişmesini önlemeye yardımcı olan bir güvenlik özelliğidir.

Kwai Check in, Kwai’nin yeni bir özelliğidir. Bu özellik sayesinde arkadaşlarınızla check-in yapabilir ve konumunuzu onlarla paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir!  Telegram Kripto Grupları 2023 Linkleri

Bu yazımızda Kwai Check in’i nasıl kullanacağınızı ve sizin için neden faydalı olduğunu açıklayacağız.

Kwai Check in Ne Demek?

Kwai Check in Ne Demek?

Kwai Check in Ne Demek?

Öncelikle uygulamayı Google Play Store veya App Store’dan indirmeniz gerekiyor. Ardından Facebook hesabınızla giriş yapın ve Kwai’yi zaten indirmiş olan Facebook arkadaşlarınızla bağlantı kurun. Bundan sonra, ekranın sağ üst köşesindeki “Check-in” düğmesini seçin ve “Arkadaş Ekle” yi tıklayın.

Bu, adlarını veya telefon numaralarını doğrudan arama kutusuna girerek veya bu pencerenin altındaki “Ara” işlevini kullanarak arkadaşlarınızı ekleyebileceğiniz yeni bir pencere açacaktır (profil resimlerine tıklayarak da arkadaşlarınızı seçebilirsiniz). Kwai’yi henüz indirmemiş ancak telefonundaki kişiler listesine adını veya numarasını eklemiş birini eklemek istiyorsanız, bu pencerenin sol alt tarafındaki “Kişileri Ara” seçeneğine tıklamanız yeterlidir (tüm kişilerin listelendiği başka bir pencere açılacaktır). Daha sonra listeden istediğiniz kişiyi seçin ve yanındaki “Ekle” düğmesine tıklayın; bundan sonra her iki pencereyi de kapatın.

Kwai Check In, istediğiniz herhangi bir yerde check-in yapmanıza olanak tanıyan yeni bir özelliktir. Arkadaşlarınıza nerede olduğunuzu ve neler yaptığınızı bildirmenin eğlenceli bir yoludur.

İlginizi Çekebilir!  Banayeni Güvenilir mi?

Kwai Check In’i kullanmak için uygulamayı açın ve sol üst köşedeki artı işaretli simgeye dokunun. Ardından, sık kullanılanlar listenizden bir yer seçin veya yakınınızdaki bir yerin adresini veya adını girin. Ayrıca ekranınızın üst kısmındaki arama çubuğuna dokunarak yakınınızdaki yerleri arayabilirsiniz. Belirli bir konum yoksa, “İleri “ye dokunun ve manuel olarak bir konum girin; ardından “Bitti “ye dokunun.

Hazır olduğunuzda, “Check-in” seçeneğine dokunun ve ekrandaki talimatları izleyin!

Kwai Check in, Afrika dilinde “havalı” anlamına gelen “kwaai” demektir. Güney Afrika’da ve diğer yerlerde bir onay terimi olarak kullanılır. “Onaylıyorum” demenin daha az kibar bir yolu olarak da kullanılır.



Oppo Forum Google News
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli