Vodafone Bilinmeyen Numaraları Engelleme - Numara Engelleme - Oppo
Fidye yazılımı saldırılarına karşı 5 savunma çözümü

Sıradaki içerik:

Fidye yazılımı saldırılarına karşı 5 savunma çözümü

e
sv

Vodafone Kullanıyorsanız, Bilinmeyen Numaraları Engelleyin!

1105 okunma — 28 Mart 2020 00:47
Vodafone Kullanıyorsanız, Bilinmeyen Numaraları Engelleyin!

Vodafone kullanıyor iseniz, istemediğiniz ya da sizi rahatsız eden hangi bir numarayı engellemeniz bu sayede kim arıyor yine diye endişe etmekten kurtulmanız mümkün, bunun için;

Vodafone Bilinmeyen Numaraları Engelleme Adımları

  • Telefonunuzun menüsünden ayarlara gidiniz.
  • Ayarlar menüsü üzerinden arama ayarları sekmesinden arama engelleme yazan kısmı seçiniz.
  • Ardından gelen aramalar kısmına giriniz.
  • Tüm aramaları ya da engellemek istediğiniz numaraları seçebilirsiniz. Ancak tüm aramaları seçerseniz hiç kimse tarafından aranamazsınız bu durumda hiç kimse size ulaşamayacaktır. Dikkat ediniz.
  • Son olarak ‘etkin kıl’ seçeneğine tıklamayı unutmayınız.

Kullandığınız telefon akıllı bir telefon ise bu işlemi hızlı bir şekilde tabii ki yapmanız mümkün. Hangi numarayı engellmk istediğinizi tespit etmişseniz menü üzerinden ayarlar bölümüne buradan da çağrı ayarları kısmına girdiğinizde karşınıza çıkan engellemeler kısmından istediğiniz engelleme işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Sizi aramasını istemediğiniz numarayı blokladığınızda takdirde bu numaradan artık size çağrı dahi atılamayacağını dolayısıyla aranamayacağınızı ve hatta kısa mesaj (SMS) gönderilemeyeceğini unutmayınız.

Görüldüğü üzere Vodafone numara engelleme çok kolay bir işlem buna rağmen uğraşmak istemiyorum derseniz Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak bu işlemi yapmanız da mümkün ama küçük bir ücret ile.

İlginizi Çekebilir!  Brawl Stars Magics Brawl MB Apk Elmas Hileli İndir

Kısaca eğer telefonunuz Android işletim sistemli ise son aramalar üzerinden, ayrıntılar menü tuşundan istenmeyen numara bloklanabilir.

iPhone Numara Engelleme

İPhone kullanıyorsanız arama listesinden arayan numaranın ya da kayıtlı kişinin yanındaki ‘i’ harfine dokunarak ayrıntılar sayfasından yine arayanı engelle seçeneğini tıklayabilirsiniz



Oppo Forum Google News
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli