Oppo Find N Fiyat ve Özellikleri 2021 | Oppo Forum
Oppo Reno 7 Pro 5G Telefon İncelemesi

Sıradaki içerik:

Oppo Reno 7 Pro 5G Telefon İncelemesi

e
sv

Oppo Find N Fiyat ve Özellikleri

791 okunma — 20 Aralık 2021 08:05
Oppo Find N Fiyat ve Özellikleri

Oppo Find N Fiyat ve Özellikleri; Oppo, geçtiğimiz günlerde yeni katlanabilir akıllı telefonu Oppo Find N için bir tanıtım gerçekleştirdi. Katlanabilir akıllı telefonlar piyasasına hızlı bir giriş yapan Oppo, yeni akıllı telefonu ile rakiplerine gözdağı verdi. İşte Oppo Find N akıllı telefonu hakkındaki ayrıntılı bilgiler.

Çin’in önde gelen teknoloji markalarından biri olan Oppo yapmış olduğu bir etkinlikte Oppo Find N akıllı telefonunu tanıttı. Amiral gemisi tasarımına sahip olan bu akıllı telefonun Oppo markasının ilk katlanabilir telefonu olarak göze çarpıyor. Oppo’nun katlanabilir akıllı telefonu rakiplerine çeşitli özellikleri ve dayanıklılığı ile zorluklar yaşatacağa benziyor.

Oppo Find N Fiyat ve Özellikleri

Oppo Find N Fiyat ve Özellikleri

Oppo Find N Fiyat ve Özellikleri

Oppo Find N akıllı telefonun en önemli özelliği katlanabilir olmasıdır. İki ekranlı yapıya sahip olan bu telefonda ekranlardan bir tanesi içe doğru katlanabilmektedir. Bu ekran 7.1 inç büyüklüğünde olup, 120 Hz ekran yenileme hızı ve 1.000 nit parlaklık seviyesine sahiptir. 136 bileşenden oluşan menteşeye sahip olan bu telefonda hiçbir şekilde kırışıklık meydana gelmiyor ve dayanıklılık açısında oldukça sağlama benziyor. Telefon 275 gram ağırlığında olup, 132.6 x 73 x 15.9 mm ebatlarındadır.

İlginizi Çekebilir!  Oppo Akıllı Saat Modelleri

Oppo markasının katlanabilir telefonu Find N birde tekil ekrana sahiptir. Telefon katlandığı zaman kullanılabilen bu ekran 5.49 inç büyüklüğündedir. AMOLED ekran teknolojisiyle üretilen bu telefon 60 Hz ekran yenileme hızına sahiptir. Ayrıca 402 PPI piksel yoğunluğuna, 18:9 Ekran oranına ve HD+ Çözünürlüğe sahiptir. Her iki ekranda çizilmeye dirençli cam ile üretilmiştir. Buna ek olarak Multi Touch özelliği, sürekli açık ekran, Corning Gorilla Glass Victus sertifikası gibi birçok farklı özelliği de mevcuttur.

Find N akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 888 (SM8350) yonga setiyle piyasaya sürülüyor. Bu işlemci 2.84 GHz CPU frekansına, 8 Çekirdeğe sahiptir. Telefondaki ana işlemci 2.84 GHz ARM Cortex-X1 (Kryo 680), birinci yardımcı işlemci 2.42 GHz ARM Cortex-A78 iken ikinci yardımcı işlemci ise 4x 1.8 GHz ARM Cortex-A55’tir. Bu işlemiler 64 bit işlemci mimarisiyle üretilmiştir. Telefonun grafik işlemcisinde ise Adreno 660 yer almaktadır ve bu işlemci 840 MHz GPU’ya sahiptir.

Telefon iki farklı model olarak piyasaya sürülecektir. Bunlardan birincisinde 8 GB Ram bellek ve 256 GB dahili depolama alanı vardır. İkinci modelde ise 12 GB Ram bellek ve 512 GB dahili depolama alanı mevcuttur. Her iki modelde 5G teknolojisini desteklemektedir ve Andorid (11) ColorOS UI 12 arayüz ile piyasaya sürülecektir. Oppo Find N akıllı telefonun bataryası 4.500 mAh kapasitesinde olup USB Type-C teknolojisiyle hızlı şarj olmaktadır. 33 W hızlı şarj özelliğini destekleyen bu telefon 15 W kablosuz şekilde hızlı şarj olmaktadır.

İlginizi Çekebilir!  Oppo A53s'i Duyurdu: Büçte Dostu!

Find N akıllı telefonun ana kamerası 50 MP çözünürlüğünde olup f1.8 diyafram açıklığındadır. Ana kamera All Pixel Omni – Directional PDAF, Portre Mode, HDR, Yapay Zeka sahne algılama ve otomatik odaklama gibi birçok farklı özelliğe sahiptir. Ana kamera  Ultra HD 4K kayıt çözünürlüğüne ve ayrıca 60 fps değerine sahiptir.

Bu akıllı telefondaki ikinci kamera 123 derece ekstra geniş açılı çekim yapabilmekte ve 16 MP çözünürlüğündedir. F2.2 diyafram açıklığına sahip olan bu kameraya ek olarak Optik zoom özelliğine sahip olan üçüncü kamerada yer almaktadır. Üçüncü kamera F2.4 diyafram açıklığında olup 13 MP çözünürlüğündedir. Telefonun tasarımda iki adet ön kamera yer almaktadır. Bu kameralardan bir tanesi 32 MP çözünürlüğünde ve f2.4 diyafram açıklığındayken diğeri 30 MP çözünürlüğünde ve f2.4 diyafram açıklığındadır.

Oppo Find N Fiyatı

Oppo’nun ilk katlanabilir akıllı telefonu yapılan açıklamaya göre 23 Aralık 2021 tarihinden itibaren Çin teknoloji pazarında satışa sunulacaktır. Telefonun Avrupa, Amerika ve Türkiye teknoloji piyasalarında satışa sunulup sunulmayacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmamıştır. Oppo Find N fiyatı şu şekildedir. Bir hatırlatma yapalım, cihaz çıktığı gibi tükendi fiyat artışlarından dolayı.

  • 8 GB Ram ve 256 GB dahili depolama alanı olan modelin fiyatı 1.210 $
  • 12 GB Ram ve 512 GB dahili depolama alanı olan modelin fiyatı 1.415 $
İlginizi Çekebilir!  OPPO X 2021 Oppo'dan Yeni Video

Cihazın Fiyatları dolar kurundan dolayı değişkenlik göstereceğini hatırlatmak isteriz.

Facebook Grubumuza bekliyoruz! https://www.facebook.com/groups/oppotr



Oppo Forum Google News
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli