Oppo İzmir Genpa Yetkili Servisi - Adres ve Telefon Bilgileri
İstanbul Kartal

Sıradaki içerik:

İstanbul Kartal

e
sv

İzmir Genpa

3414 okunma — 19 Eylül 2019 07:04
Oppo İzmir Genpa Yetkili Servisi

Oppo İzmir Genpa Yetkili Servisi

Oppo İzmir Genpa Yetkili Servisi’nin adres ve telefon bilgileri aşağıdadır.

ÜNVAN:

Genpa Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

ADRES:

Şair Eşref Bulvarı Yörsan İş Merkezi No:26B Çankaya / İzmir

TELEFON:

0212 359 0 359

E-POSTA:

[email protected]

Twitter sayfamızı takip etmeyi unutmayın! Oppo Forum Twitter Sitemiz ile ilgili tüm haberlere anında erişebilmek için takipte kalın.


Bu sayfadaki bilgiler önceden haber verilmeksizin ilgili kişiler (yöneticiler) tarafından değiştirilebilir. Güncel bilgiler için lütfen servis merkezlerine başvurun.

Önemli NOT:

Cihazılarınızı herhangi bir sorundan dolayı yetkili servise gönderecekseniz, sizlere son derece önemli bir hatırlatma yapmak isteriz. Telefonunuzu yetkili servise göndermeden önce cihazınızın TAM YEDEĞİNİ almayı unutmayınız. Diğer bir husus ise, telefonunuzun içerisinde sim kart ve hafıza kartı gibi aparatları çıkartıp öyle gönderiniz.

Geçmişte bir çok kişi sim kart ve hafıza kartlarından dolayı mağdur olmuş, telefon numaraları, hafıza kartının içerisindeki özenle çekmiş olduğu fotoğrafları vs. kaybolmuştur. Lütfen Dikkatli Olalım.

Bu sayfa ile ilgili Sorunlarınız için, [email protected] adresine mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Mailinizde açıklamayı net yapmanız ve telefon numaranızı eklemeniz rica olunur.

Sayın ziyaretçi;

İlginizi Çekebilir!  Adana Genpa

İnternet sitelerindeki Yetkisiz ve korsan servislere DİKKAT EDİNİZ. Mağdur olmanızı istemiyoruz! Bu sitede yayınlanan servisler oppo genel merkezden alınmıştır.



Oppo Forum Google News
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli